Wednesday, April 15

It's always me



I want to be rich and I want lots of money
I dont care about clever I dont care about funny
I want loads of clothes and fucking loads of diamonds
I heard people die while they are trying to find them





6 comments:

lovemenot said...

tudung binda yang mahai skali tuh..lol

mardotti zaaba said...

uuuuuu cantik nya anak dara sapa niiii. eh aku smpi oklen nnti ko jgn lupa buatkan tart teloq. aaaa pehtu nnti aku dh submit esaimen ni nnti dlm weekend ka, aku nk mintak tlg ko tgk2an pasal tiket nk p welli tu. okeh tu ja i miss u nak smbung buat esaimen taik btol cuti2 kena buat esaimen i miss u (again)

Helmi Razali said...

yang last sekali aku kurang berkenan,
bukan sebab gaya tu tak sesuai dengan ko, aku memang kurang berkenan pesyen tudung macam tu.
kah kah. sama macam aku kurang berkenan dengan pesen tudung siti nurhaliza

mardotti zaaba said...

pergh helmi ko terang2an je hentam org ek. ap ko ingt ko azwan ali ke nyahhh. amboi3. xpe zeti yg penting ko makin vogue skrg! akak suka ko nyah!

fatindean said...

i like the middle one

aMyErInAiMiE said...

december balik 4 good ke bercuti?pape pun..ikut ramalan..bln december mayb ade show..keep d updates then..;)