Sunday, September 28

kueh raya

hari ni niat nak buat kuih raya, asyik mengepap dalam blik tak buat apa. takda maknanya. siap dah p fudtown beli bahan. beli bhan random je mcm caster sugar, tepung itu, tepung ini. sekali lupa beli tepung naik sendiri.

selalunya tolong ati buat kuih. as in dia buat adunan aku amik sket buat design suka hati dengan kaler suka hati. aku suka. comel sangat sampai tak sanggup nak makan. nanti ill post the pics.

tapi tadi cubaan buat kuih ku gagal. habeh dwet juta2 tapi haprak pun takda. jadi aku amuk dan membaling semuanya ke laut. hyperbola. ya. baling ke sink je.

hati sangat marah kerana tak jadi. tanak buat kueh raya dah.
bengang~

1 comment:

fatindean said...

kueh ape yg tak jd tu??