Friday, September 18

dam dim dum bunyi mercun

Bila tgk org letak link blog kat blog mereka pastuh akan kelihatan la bila blog tersebut latest update. Aku jadi sedikit tekanan bila tgk blog dekat link blog aku tertera 'one week ago'. Aku tau takdak sapa peduli pun tapi aku akan rasa oblige untuk bagi link blog aku jadi '2 hours ago' atau apa2 la yg sewaktu dengannya. Haruslah kena update. Sengal kan aku? Tetapi sesungguhnya ketahuilah, aku bangga sangat kalo anda letak link blog aku. Ye, aku bangga. Terima Kasih. Aku akan kerap lawat blog anda, sebab nak tgk nama blog sendiri. Loser sedikit kan?

nampak tak link aku? 4 days ago
ini dari blog nye si nisah


Aku lemah sedikit kalo bab2 kalo komen blog orang pastuh kena verification. Atau beli tiket online. Sebab aku mmg slow bab2 melihat huruf2 tersebut. Mesti kena buat 2-3 kali. Memang tak terer ah, penah sampai givap. Memang aku sengal.

Ha, mcm ni la. Payah tau utk aku



Semalam HR ajak shopping raya. Mak aih, kalo shopping ngan perempuan penat, dengan lelaki pun sama je. Dah lama takde kasut raya. Tahun ni ada kasut raya untuk cik Dzeti. Azam tahun ni nak p raya dekat tempat tak perlu buka kasut, baru la umpph tayang kasut raya. Tahun ni tak buat kuih raya. Malas~ Oh ye tahun ni puasa penoh. Rasanya mcm first time. Masa kecik2 dulu mcm ada je yg tinggal sebab demam la penat la. Bila besar tinggal sebab benda lain. Penoh babe! Bangga~


Aku pantang sedikit kalo orang tak balas sms aku bagi. Dah. No further comment.


2 comments:

Mardhiah said...

aku nk balas sms ko tp xdpt sms pon.
nak tgk kasut raya ko. aku td kluar, pusing satu MC dgn bayah n chong, yg aku nak semua nye tade size. bodo btol

armouris said...

info tentang mercun kat sini - Kesan Bahan Kimia Dalam Mercun