Sunday, September 6

Selamat Hari Lahir Adik Lelaki ku


Namanya ialah Ahmad Syahmi.
Dia berumur 18 tahun tahun ini.
Dia lahir pada 3 September.
Sekarang menuntut di Kolej Mara Banting.
Cita- cita nak jadi doktor.
Idolanya adalah Dr Gregory House.
Tahun lepas dapat hadiah sweater dari kakak.
Tahun ni dpt kiriman sms cukup lah kan?

Ami & Arif bergaya makan aiskrim Movenpick


Ini kami ketika summer di Auckland Domain.

Walaupun kami selalu bergaduh semasa kecik2, kami tetap sayangkan antara satu sama lain. Aku dapati semakin mature umur adik2 aku, semakin jiwang mereka menjadi. Tapi tak kisahah, kerana mereka tetap sayang padaku~


Ucapan untuk si dia.


Dear Ami,

Semoga panjang umur dan murah rezeki.
Ceria-ceria selalu.
Jangan dipikirkan tentang yg lepas.
Bunga bukan sekuntum.
Belajar rajin2.
Mintak2 la dapat fly tempat2 yg menarik, boleh kakak dtg melawat (atau honeymoon di sana).
Jaga diri elok2.
Sembahyang jgn tinggal.

Happy Belated Birthday

Kakak.



p/s: Maaf la lambat post.


7 comments:

fatindean said...

amboi, honeymoon tu
kakak pn sama jiwang kan kak kn?

Anonymous said...

komen ten buat mama tegelak besar. setuju sgt dengan faten. ten, ada tak lagi paten2 labuci, email le kat auntie.

yantie said...

haha.
birthday adek kite same!
hepy birthday adik dzeti. =)

Rum8 said...

Happy belated birthday Adek ZT =)

Measroja said...

adik kte name sebijik same..
blaja pn tempat same..
tp bday je xsame..taun pn xsme kan?
hee3x..nway, hepi bday ami!

mOmO`e said...

thanks kakak sowie lmbt baca bru blek rumah kot...

kakak yantie punya adek pompuan kn apa lg???

oja nya adk sma kolej senior ea..

n thanks for wishing..

btw the best present ever is to remember my besday and be the first one to wish..
tp nowadays ayeh jerr antara yg terawl.... hahaha...

n mmg selama ni jiwang la.. cuma lebeh terserlah..
hahaha..

nina said...

uish meeto. gatal.