Tuesday, September 29

Sukan Air


Semalam lepas hanta esaimen, buat pool party. Takde la party sangat, cuma berendam sampai bau klorin menyengat satu badan dan mata merah je. Bila bagitau mama nama-nama orang yang berendam bersama-sama, mama tanya,

"Tak melimpah ke air kolam tuh?"
Ketawa sahaja.

Mungkin jugak melimpah sebab Min kata kolam tu sangat dalam. Dia kena jengket. Selama ni berendam, tak rasa pun dalam. Haish.

5 comments:

Felicia said...

ish..tak ajak pun... merajuk ni... lol

nina said...

kalo u dtg, mmg kompem la air tuh melimpah2. mcm air terjun.

hahahaa

Felicia said...

ish.... *sob*....

dzeti hinting aku berat.....

*rolls on the floor sobbing*

nina said...

hahaha.

im just a bit worried kalo min pkah tenggelam dlm air yg lebih dlm dari sepatutnya.

uh, who am i kidding.

ofkos im hinting that.

hahaha. lol

lovemenot said...

hahah..dlam weh kolam tuh.kesian aku.